Slickest: Done or operating in an impressively smooth and effiencient way.

Wij van Slickest fabriceren onze producten in Nederland en maken gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke producten. We zijn er achter gekomen dat chemische ingrediënten in je styling producten en het dagelijkse gebruik daarvan slecht kan zijn voor je haar en de omgang daarvan ook helemaal niet zo prettig is al het lijkt. Veel mannen zijn daar niet van op de hoogte en zijn niet op de hoogte van de gevolgen. 

Slickest is opgericht om haarstyling producten op de markt te brengen voor iedereen die zijn haar lief is. Die geen geklier wil hebben met tientallen goedjes, shampootjes en conditioners om het beste uit zijn kapsel te halen. Waarom moeilijk doen, als het zoveel makkelijker kan. En onze producten laten dat blijken. Het gebruik is gemakkelijk net zoals het stylen en uitwassen ervan.

Voor de perfecte look, de hele dag door en voor elk haartype, dikte of kleur.

Slickest gelooft in: Kwaliteit boven kwantiteit,
in eerlijkheid & transparantie. Een missie waarin we onszelf elke dag tegenkomen en zoveel mogelijk bezig zijn met persoonlijke groei. Zodat wie je ook bent wat je ook doet waar je ook woont, weet gebruik te maken van een eerlijk product met de beste look.

Al onze producten worden gefabriceerd in Nederland en op duurzame wijze. Samen met de producten van onze producten zitten we eens in de zoveel tijd aan tafel om tot het beste product te komen voor de consument. Denk aan geur, kleur, hold, textuur, lay-out, prijs etc

Wij willen mensen helpen en vinden het belangrijk dat iedereen lekker in zijn of haar vel zit. Maar voor sommige mensen is dat gevoel heel anders. En daar zijn we ons meer dan bewust van. We hebben er voor gekozen om maandelijks 10% van de maandomzet standaard te doneren aan stichting Haarwensen. Zodat zij pruiken kunnen maken voor jong en oud. Het kost je niks extra, je hoeft daar niets voor te doen of aan te klikken. Dat regelen wij!

Heb je vragen of opmerkingen? We zijn graag je mailtje tegemoet: contact@slickest.nl

s

Slickest haircuts:

Resultaten voor en na toepassing van Slickest haarpoeder

Slickest haarproducten speciaal ontworpen voor hem & haar

Waarom Slickest haarproducten?

barber-icon-21
OOK VOOR KAPPERSZAKEN

Slickest haarproducten in jouw barbershop? Een aantal gingen je al voor!
contact@slickest.nl

302218-200
HOLLANDSE BETROUWBAARHEID

Slickest is ontstaan en gevestigd in Nederland.

89737
SNELLE LEVERING

Slickest levert alle producten binnen 1-2 werkdagen.

3416740
30 DAGEN GELD TERUG

Niet tevreden over je aankoop? Neem contact op met: contact@slickest.nl en wij helpen je de producten retourneren.
Je krijgt hierbij je geld terug.