Haarpoeder

Zelfverzekerdheid

1) Stelligheid 2) Vastberadenheid 3) Zekerheid 4) Zelfbewustheid 5) Zelfvertrouwen

uit onderzoek is gebleken dat zelfverzekerde mannen aantrekkelijker zijn en meer “voor elkaar krijgen”.

brutalen hebben de halve wereld of met een grote bek kom je de halve wereld rond. 


Niet te verwarren met arrogantie natuurlijk!

Mijn ervaring

Ik kan uit eigen ervaring spreken als ik zeg dat toen ik mijn haar begon te verliezen, en zichtbaar kaler werd, dat ook mijn zelfverzekerdheid werd aangetast. Vrienden begonnen er steeds vaker grappen over te maken en ook anderen om mij heen begon het op te vallen. indirect, daardoor , had ik het gevoel dat wanneer ik over straat liep IEDEREEN het opviel. dat ik, in tegenstelling tot mijn leeftijdsgenoten of mede mannen, kalig begon te worden. 

een haartransplantatie was ten eerste veel te duur en ten tweede durfde ik het gewoon niet. je hoort toch hier en daar wel is dat het niet goed ging of dat na een aantal jaar het kaler worden weer begon. 

Alles eraf halen dan maar?
Dus ik dacht bij mezelf, misschien moet ik dan alles er maar gewoon afscheren, dan laat ik een baard staan en wordt dat mijn nieuwe look. maar, daar was ik nog helemaal niet aan toe, dat wou ik nog niet. ik was nog geen 21 jaar en ik wou gewoon net als mijn vrienden simpelweg, haar. 

Kijkend naar mijn ooms, opa’s en vader wist ik wel bijna wel zeker dat ik nog maar even moest genieten van de haren die ik nog had. Want het zou niet lang duren en dan zou ik helemaal kaal zijn.

Slickest Haarpoeders

Zo hier en daar zag ik op social media platforms “wonder middelen” en andere foefjes voorbij komen die mijn haar weer zouden terug laten groeien. Tot ik op een geven moment de haarpoeders van Slickest tegen kwam. Ik was in het begin wat sceptisch want toen ik de “voor en na” foto’s zag, leek het te goed om waar te zijn. Ik besloot om het toch is te proberen. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! het resultaat is ongelofelijk mooi en realistisch + het ziet er natuurlijk uit en ik voel me er beter door.  

Zelfverzekerdheid terug

Wanneer ik ‘s ochtend mijn haar nu doe, gebruik ik ook altijd even wat Slickest. Ik zorg ervoor dat ik niet meer zonder de deur uitga. Het heeft mijn zelfvertrouwen een flinke boost gegeven en mijn vrienden de mond gesust. Ik heb weer een haar! 

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.